Shada


img144769.jpg
Nimi:
Shada
Kutsuma nimi:Shada
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4v
Rotu: Harmaa susi sekoitus.
Elementti: Maa
Kyky: Tulevaisuuteen näkeminen.
Tähtimerkki: -
Perhe:
Isä, äiti ja 4 sisarta.
Ulkonäkö:
Shadalla on punaruskea turkki ja hyvin tumman siniset silmät. Shadan kaulassa oleva arpi on alkanut kadota Firellan parannuksien myötä lähes kokonaan. Harmahtava tukki mahan alla on sen suvusta periytyvää harmaasusi turkkia. Shadan korvat ovat hieman kirkkaamman punaruskeat, kuin muu turkki.
Fyysinen voima:
Uros rakastaa yli kaiken uimista, mutta nyt sen jalka on alkanut mennä oikeaan asentoon ja elementtien käyttö onnistua. Uros kalastaa kaloja jo sutko hyvin ja saalistaa parhaiten peuroja.
Luonne:
S
hada on hyvin onnellinen uros. Shada jaksaa muistaa aina pentu ajat ja pelleilee ja säikyttelee parhaita ystäviään ilosta silmät kihelmöiden. Kun Shada on allapäin, siihen auttaa oikein kunnon ruiskautus leikkiä. Eli kaikki jotka haluavat tutustua Shadaan voivat heti miten tulla. Shada inhoaa ihan kamalasti tappamista, kidutusta ja paloittelua. Eli uros ei itse pysty näitä tekemään jollei ole todella vihainen.
Menneisyys:
Oli lammin kesa yo jolloin pieni harmaasusi pentu syntyi. Harmaa susi oli kaikkien ihmetykseksi  punaharmaa pikku pentu, joka ei päässyt pystyyn kuten sen veli George ja siskot, Maria, Deli   ja Sohra, jotka nousivat heti imemaan aidin, Hinu, pehmean makuista maitoa. Pian Shada oli jo paassyt apajille ja soi ahnaasti. Yhtakkia isa, Reuno, nosti paansa ja nappasi yhden pennuista juosten ulos ja palaten pian sanoen Hinulle että aavisti pahaa, ja nuo sanat pisti Hinuun vauhtia. Hinu otti yhden pennuista Reunon kanssa eivatka koskaan palanneet. Shada jai tuonne yksinaan ja pelastui vain aikuisten talviruuat syoden nalkaansa(ne olivat hatavaroja oikeasti) . Shadan onneksi nuo talviruuat olivat pehmeita ettei tarvinnut hampaita.

Vuoden paasta
Shada juoksi riemuissaan janiksen perassa, silla siitä oli kasvanut jo jahtaaja ikainen ja se osasi jo saalistaa vallan mainiosti, mutta talvi oli liukas ja janis nopea kintuistaa joten Shada jai ilman ruokaa jaan takia. Shada liukastui ja sen taka jalka venahti, eika se saanut ruokaa 3viikkoon mutta juotavaa kylla ja sen takia se sailyi hengissa. Kun se taas saalisti se oli hitaampi juoksia pahan venahdyksen takia. Shada juoksi pian yhta nopeasti kuin ennenkin, mutta vasyen todella nopeasti.

Kun Shada taytti kaksi
Kun Shada taytti kaksi, oli kesa ja Shada paatti lahtea vaeltamaan. Sen huhujen ja muun mukaan, jos Siperiaan meni sai nähdä veljensä vielä kerran tai pari. Neli vuotiaana Shada loppujen lopuksi tuli Siperiaan.


Ystävyys suhteet:

Parikertaa juteltu:
Tutut:
Misha, Firella, Kiro, Zerenda
Kunnioitetut: Kiro.
Luotetut: Firella ja Misha
Ihastus: Firella
Rakkauden tunnustanut: Firellalle
Rakkauden tunnustuksen saanut: Firellalta
Vihatut:
Kohta Vihatut:

Tapahtunutta:

Kiron tehtävä
Sai kirolta katalan tehtävän. Uroksen pitäisi vakoilla valon velhoja ja raportoida näistä Kirolle.